Arvutiklass

Eesti Rahvusraamatukogu arvutiklassis toimuvad koolide aineõpetajatele ja teistele huvilistele praktilise suunitlusega GIS- ja kaarditarkvara kasutamise lühikoolitused, kaks neist ESRI tarkvara baasil, ning üks vabavaraline QGIS ja üks MapInfo koolitus.

Vabavaralise QGIS koolitust viib läbi Margarita Selli RMKst. Koolitus toimub kl 15.30 – 16.30 arvutiklassis. Registreeru QGIS koolitusele siin

MapInfo koolitust viib läbi ettevõte Reach-U ning koolitus toimub kl 13.00 – 14.00 arvutiklassis. Registreeru MapInfo koolitusele siin.

ESRI tarkvara koolitusi viib läbi Ranel Suurna ettevõttest AlphaGIS. Sel aastal keskendume pilvepõhise GIS platvormi ArcGIS Online uute võimaluste ja töövõtete tundmaõppimisele, mis on seotud geoanalüütika, teemakaartide koostamise ja muu põnevaga. Koolitustunnid kestavad kaks akadeemilist tundi ning algavad kell 10.30 ja 14.30.

NB! Selleks, et saada kohapeal pühendada võimalikult palju aega sisuliste teemadega tegelemiseks, palume Teil ArcGIS Online kasutajakonto aktiveerida enne koolitusele tulekut. „GIS kooli“ programmiga liitunud üldhariduskoolide aineõpetajad saavad kasutada vastavale koolile mõeldud ArcGIS Online organisatsioonikontot. Ülejäänud osalejad saavad ülesannete tegemiseks vajaduse korral koolitaja poolt väljastatud ArcGIS Online`i juurdepääsud kohapeal.

PS! Selleks, et pakkuda osalust võimalikult paljude koolide esindajatele, on lühikoolitused suunatud esmajärjekorras üldhariduskoolide aineõpetajatele. Kooliõpilased ja teised huvilised lisatakse osalejate gruppi juhul, kui vastavasse tundi on pakkuda vabu kohti. Osalemise kinnituseks saadetakse igaühele personaalne e-mail! Täiendavad küsimused on teretulnud Ranel.Suurna@alphagis.ee

AlphaGISi poolt läbiviidavale ArcGIS Online’i koolitusele palume registreeruda siin:

Aeg

Eesnimi

Perekonnanimi

Asutus

E-post