Kaardikonkurss “Minu magusaim teekond”

„Minu kodukoha magusaim teekond“

Austatud õpetajad!
Juba 16. novembril tähistatakse ülemaailmset GIS-päeva! Tegu on traditsiooniga juba 1998. aastast, mida oleme igal aastal Eestis edasi kandnud. Just nagu ka eelnevatel aastatel, on ka sellel korral päeva põhirõhk suunatud hariduse ja geograafilise kirjaoskuse edendamisele.
Kutsume koos AlphaGIS-ga Teid ning Teie õpilasi osalema kaardiloo konkursil „Minu kodukoha magusaim teekond“, mis on inspiratsiooni saanud lähenevast kadripäevast ning kommisaagi teekonnast. Konkursi juhend on kaasas käesoleva kirjaga ning saadaval ka GIS-päev 2022 kodulehel. Juhend ArcGIS Online abil kaardiloo koostamiseks on leitav: https://arcg.is/3rF2g37

Oleme samuti koostöös Eesti juhtivate organisatsioonidega valmistamas videosarja „7 küsimust GIS-spetsialistile“, mida on hea õppematerjalina kasutada geograafia tunni läbiviimiseks ning GIS-tehnoloogia tutvustamiseks. Videod on saadaval 13. novembril GIS-päev 2022 kodulehel www.alphagis.ee/gispaev. Lisaküsimuste korral on meie kontaktisik Samuel Vard, Samuel.Vard@alphagis.ee.
Jääme lootma Teie kooli osalusele GIS-päev 2022 konkursil!