18. novembril leidis aset GIS-päev 2015

Novembri kolmandal kolmapäeval, 18.novembril toimus Eesti Rahvusraamatukogus juba ühekümnendat korda GIS-päev. Selle raames leidis aset traditsiooniline konverents, kus koolide, jt. asutuste ning ettevõtete esindajad tutvustasid GISi kasutamist igapäevatöös ja õppetöö efektiivsemaks muutmisel. Lisaks tunnustati parimaid kaardivõistlusest osavõtjaid ning esimest korda välja kuulutatud GIS uurimustööde konkursi parimaid töid. Peale selle oli võimalik ettekannete vaheaegadel tutvuda näitusega „Füüsiline kaart – sinu esimene tutvus kodumaaga“. GIS-päevast ja sellega seotud erinevatest tegevustest nii geograafia nädala jooksul kui ka varem, võttis osa ligi 700 inimest.

Kes ise kohale ei saanud tulla, saab konverentsiettekandeid vaadata GIS-päeva kodulehelt. Samuti on nüüd kodulehel üleval fotojäädvustused GIS-päevast.

Suur tänu toetajatele ja sponsoritele

GIS-päeva projektijuht: Kristjan Rea

 

 

 

Kommenteerimine on suletud