Geograafianädala tegevused Tartus

Ahoi, kõik kooliõpilased!

Haarake riiulilt atlased ja häälestage end geograafialainele, sest juba järgmisel nädalal korraldab EGEA-Tartu koos geograafiaõpetajate Vaike Rootsmaa ja Priit Pensaga geograafianädala (Geography Awareness Week) raames veebiviktoriini! Samuti on võimalik mõõtu võtta orienteerumises. Sea oma vaim valmis, sest üldvõitjaid ootavad ees põnevad üllatused!

Veebiviktoriini küsimused ilmuvad egea.ee lehele teisipäevast neljapäevani, 15.-17. novembri hommikutel kell 10, vastuseid saab anda kuni kella 18ni. Võistlustulle võib astuda nii individuaalselt kui ka tiimina (eriti soovituslik on osaleda tiimina, kui osalete ka orienteerumisüritusel Tartus!). Tulemused teeme teatavaks iga viktoriinipäeva õhtul.

Hoia üritusel silm peal EGEA-Tartu kodulehel http://www.egea.ee/wordpre…/index.php/geograafia-nadal-2016/

Kommenteerimine on suletud