GIS-päeva koolidevahelise võistluse tulemused

 

Kolmapäeval toimunud koolidevahelise GIS-võistlusel lahendasid kaheksa eri kooli võistkonnad ülesandeid, kasutades ArcGIS Online tarkvara ning erinevaid kaardirakendusi. Võistluse ülesanded töötasid välja GIS-päeva toetajad AlphaGIS OÜ, Statistikaamet, CGI Eesti, EstGIS ning Tallinna Linnaplaneerimise Amet. Esimese kahe vooru tulemuse põhjal jõudsid finaali kolm parimat kooli.

I voor II voor Punktid kokku
Tallinna Reaalkool 13 27.5 40.5
Gustav Adolfi Gümnaasium 9.5 26 35.5
Tallinna Tehnikagümnaasium 9 25.5 34.5
Tallinna Saksa Gümnaasium 12 16.5 28.5
Kohila Gümnaasium 9 15 24
Saue Gümnaasium 5.5 12.5 18
Tallinna 32.Keskkool 8 10 18
Tallinna Juudi Kool 8.5 9 17.5

GIS-päeva koolidevaheline võistlusFinaalvooru pääsesid Tallinna Reaalkool, Gustav Adolfi Gümnaasium ning Tallinna Tehnikagümnaasium. Kolm kooli pidid Rahvusraamatukogu laval lahendama GIS-teemalise viktoriini ning mängima ka sõnaseletusmängu. Enne finaalvooru tühistati kõikide kolme kooli senised punktid, kuid finaalvoorus kogus enim punkte siiski Tallinna Reaalkool. Autasustati kolme parimat kooli järgmiselt:

1. koht Tallinna Reaalkool

2. koht Gustav Adolfi Gümnaasium

3. koht Tallinna Tehnikagümnaasium

Auhinnad panid välja GIS-päeva toetajad Reach-U, CGI Eesti, AlphaGIS OÜ.

Täname kõiki koole osa võtmast!

Kommenteerimine on suletud